011 635 12 00 | prodaja@vozdovekapije.rs instagramfacebook
Početna / Saveti o kupovini

Saveti o kupovini

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji CBS International, vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji prema ostvarenom prihodu i tržišnom učešću. CBS International je deo Cushman & Wakefield grupacije, vodeće međunarodne kompanije na polju nekretnina, koja broji preko 45.000 zaposlenih u više od 70 zemalja širom sveta. Ekspertski tim kompanije CBS International će Vas pratiti na putu pretvaranja nekretnine u Vaš dom.

Svesni da je kupovina stana jedna od najvažnijih životnih odluka svakog čoveka, kompanija CBS International svom poslu pristupa odgovorno, stručno i profesionalno, nudeći Vam svoje veliko konsultansko iskustvo i podršku u svim fazama kupoprodajnog procesa: od prezentovanja stanova korišćenjem najsavremenijih tehnologija i stručnog savetovanja pri odabiru najboljeg strukturnog rešenja za Vaše potrebe, sve do konačnog odabira Vašeg doma i primopredaje ključeva.

Za stanare Voždovih kapija Raiffeisen banka kreirala je posebne pogodnosti kreditiranja po specijalnim kamatnim stopama. Za sve informacije i pomoć pri kupovini, kreditnim kupcima su na raspolaganju i bankarski savetnici.

Na novoizgrađene stanove porez na dodatu vrednost iznosi 10%, a za lokale i garažna mesta 20%.

Ekskluzivni zastupnik prodaje:


Svi prikazi su informativnog karaktera. Enterijerski i eksterijerski prikazi nisu predmet konkretne prodajne ponude.

Za više informacija obratite se ovlašćenom prodavcu 011 635 12 00/062 30 30 02