011 635 12 00 | prodaja@vozdovekapije.rs instagramfacebook
Početna / Investitor

Investitor

Kupovina stana nije samo investicija u budućnost, već i stvaranje doma kao simbola sigurnosti. Zato je važno imati poverenje u investitora, čija će Vas stručnost i reputacija učiniti bezbrižnim.

Iza projekta Voždove kapije ponosno stoji renomirani izraelski investitor Shikun & Binui Europe, vodeća kompanija u izgradnji najsavremenijih stambenih i poslovnih kompleksa širom sveta.

Temelj uspeha kompanije, i trajanja od skoro jednog veka, čini odgovoran način poslovanja, stručnost i posvećenost viziji udobnosti i kvaliteta, uvek korak ispred vremena.

Kompanija Shikun & Binui Europe poverenje domaće javnosti zadobila je izgradnjom stambeno-poslovnog kvarta Central Garden, prvog kondominijuma u centru Beograda, koji je redefinisao pojam života u prestonici i već postao sinonim za moderan, kvalitetan i siguran životni prostor za savremenu porodicu. Prateći njegove uspešne korake, Shikun & Binui Europe doneo je prvi kondominijum i Novom Beogradu, Wellport, koji od kraja 2019. godine pruža dom svojim stanarima.