011 635 12 00 | prodaja@vozdovekapije.rs instagramfacebook
Početna / Novosti / Ovde je više od 400 porodica pronašlo svoje porodično gnezdo! Da li ste vi sledeći?

Novosti

19.03.2021.

Ovde je više od 400 porodica pronašlo svoje porodično gnezdo! Da li ste vi sledeći?

Potraga za novim stanom nikada nije lak posao, a ukoliko biste u okviru te misije dodali i potrebe ostalih članova porodice shvatili biste zbog čega potražnja za idealnom lokacijom i stambenim prostorom ume da bude proces od nekoliko meseci, pa i godina. Barem je tako nekada bilo.

Kondominijum kao novi i moderni stambeni kompleks zatvorenog tipa široko je rasprostranjen u svetskim metropolama, a u našem glavnom gradu, ovaj koncept stanovanja sve više dobija na značaju i popularnosti zahvaljujući izraelskom investitoru Shikun & Binui Group, koji je zaslužan za prvi kondominijum u Beogradu - Central Garden, kao i prvi kompleks ovog tipa na Voždovcu – Voždove kapije.

Ukoliko bismo želeli da pojednostavimo ovaj termin, zvučalo bi ovako – kompleks koji stanarima pruža moderniji, luksuzniji i udobniji koncept života. Voždove kapije predstavljaju dom za više od 400 porodica i trenutno nosi titulu jednog od najomiljenijih kompleksa među porodičnim kupcima. Ovo su samo neki od razloga: dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje, recepcija koja ne dozvoljava ulazak nenajavljenih gostiju, privatan park i teretana, i nešto potpuno novo– prvi teren za padel u Srbiji. Ono zbog čega ovaj kompleks dobija dodatnu vrednost i predstavlja savršenu kombinaciju za usklađivanje svih obaveza je raspoloživost raznih maloprodajnih lokala, koji se nalaze sa spoljne strane kompleksa. Kupovina stana u ovom kondominijumu predstavlja odličnu investiciju jer svi sadržaji koje nudi u kombinaciji sa rastom samog kompleksa, nesumnjivo će uticati na porast vrednosti nekretnina u budućnosti.

Šta još čini ovu lokacija idealnim mestom za porodičan život? Dostupnost raznih sportskih sadržaja, škola i fakulteta, a i ono što je svima nama ponekad potrebno, povezanost sa prirodom – odnosno Bajfordovom šumom. Ovaj deo grada odlično je i transportno povezan, gde se za nepunih 20 minuta, možete pronaći na drugoj strani reke, u centru grada ili u porodičnoj šetnji po Adi.

Kompleks je svoju četvrtu fazu započeo u septembru prošle godine, a usled velikog interesovanja kupaca, početak pete faze je zakazan za samo godinu dana kasnije - na jesen tekuće godine. Ovaj deo grada ubrzano raste i svi koji žele da uživaju u kombinaciji mira i privatnosti sa bogatim sadržajima za zabavu i opuštanje, mogu se obratiti vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji i ekskluzivnom zastupniku za prodaju - CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.