011 635 12 00 | prodaja@vozdovekapije.rs instagramfacebook
Početna / Novosti / Da li ste znali zašto stanari kondominijuma uživaju svaki dan?

Novosti

27.04.2020.

Da li ste znali zašto stanari kondominijuma uživaju svaki dan?

Ovo su samo neke od prednosti tog koncepta

Kondominijumi predstavljaju moderne stambene komplekse zatvorenog tipa koji su već dugi niz godina široko rasprostranjeni u velikim svetskim metropolama i na popularnim turističkim destinacijama. Kod nas je ovaj koncept stanovanja dobio na značaju zahvaljujući izraelskom investitoru Shikun & Binui Group koji stoji iza prvog kondominijuma u Beogradu - Central Garden, kao i prvog kompleksa ovog tipa na Voždovcu – Voždovih kapija.

U mnoštvu novih urbanih modela stanovanja, kondominijumi se izdvajaju, jer stanarima pružaju više od kupovine stana. Kada postanete vlasnik nekretnine u okviru kondominijuma, ne dobijate samo ključeve i novi životni prostor između praznih zidova. Dobijate i jedan potpuno nov koncept i stil života – moderniji, udobniji i luksuzniji. Uz privatnost svog doma, dobijate bogate i raznovrsne sadržaje za sve članove porodice u kojima možete uživati sa komšijama, i možda najvažnije, ono čemu svi težimo - mir. Prednosti života u kondominijumu su brojne pa ćemo probati da sumiramo samo neke od njih.

Profesionalno održavanje – U kondominijumu, o svim zajedničkim prostorima, kao što su park, sportski tereni i slično, brinu profesionalci tako da stanarima preostaje samo da uživaju.

Bezbednost na najvišem nivou – Kondominijumi po pravilu imaju centralnu dvadesetčetvoročasovnu recepciju, profesionalno obezbeđenje, video nadzor, kartični pristup, podzemne garaže sa različitim sistemima bezbednosti, kao i privatni park koji je na raspolaganju isključivo stanarima.

Oaza mira - Udobno smešteni u idili privatnih parkova, pažljivo uređenih i koncipiranih, kondominijumi su prave oaze koje život čine udobnijim, sigurnijim i lakšim. Čak i ukoliko se nalazite u centru gradskih dešavanja, koncept kondominijuma pruža vam privatnost, ušuškanost i izolovanost od buke i vreve.

Privatni park – Kondominijumi svojim stanarima obezbeđuju savršeno uređen privatni prostor za šetnju, rekreaciju, opuštanje i boravak na svežem vazduhu. Reč je o zajedničkim zelenim površinama koje imaju profesionalno čišćenje i održavanje svakog dana, a stanarima nude niz mogućnosti za zabavu i relaksaciju. Zamislite samo da se posle dugog i napornog radnog dana opuštate na travnjaku ispred svog stana, vežbate u teretani na otvorenom, šetate kućnog ljubomca ili sa terase posmatrate decu dok se bezbrižno igraju u prostoru prilagođenom njima. Neprocenjivo.

Dodatni sadržaji – A zamislite tek da, nakon svih dnevnih obaveza, možete da se opustite u privatnom spa centru, zaronite u bazen sa savršenom temperaturom vode ili sa komšijama odigrate partiju tenisa na privatnom terenu samo za vas. Zamislite da ne morate da palite kola kako biste otišli do marketa i obavili nabavku ili popili vrhunski espreso u prijatnom ambijentu kafića. Stanari kondominijuma ne moraju ništa da zamišljaju, jer kompleksi ovog tipa uglavnom poseduju bazene, sportske terene, spa sadržaje, prodavnice i kafiće. Život u kondominijumu podseća na boravak u hotelu, i to sa pet zvezdica.

Raj za vozače – Stanare kondominijuma uvek čeka obezbeđeno parking mesto u podzemnoj garaži, vrlo često uz dodatnu sigurnost u vidu video nadzora, čitača tablica i sličnih tehnologija. Na taj način, ne samo da su automobili bezbedni od krađa i oštećenja, ujedno su zaštićeni od kiše i snega, ali i od preteranog zagrevanja tokom vrelih letnjih dana.

Najviši estetski i ekološki standardi – Kondominijumi se grade u skladu sa najvišim svetskim standardima pa mogu zadovoljiti estetske kriterijume i najizbirljivijih kupaca, a predstavljaju i najbolji izbor za one kojima je zdravo životno okruženje na prvom mestu.

Ovo su samo neke od prednosti života u kondominijumu, a zahvaljujući kompaniji Shikun & Binui Group, ne morate se preseliti u neku svetsku metropolu da biste u njima svakodnevno uživali. Dovoljno je da kontaktirate CBS International, vodeću konsultantsku kuću za nekretnine u Srbiji koja je deo Cushman & Wakefield grupe, i na vreme rezervišete svoj dom u Voždovim kapijama.