011 635 12 00 | prodaja@vozdovekapije.rs instagramfacebook

Voždove kapije - Mali grad pod Vašim ključem

Voždove kapije su prvi kondominijum na Voždovcu, istorijskom delu Beograda. Moderna novogradnja, odlična lokacija, kao i savremeni koncept stanovanja su razlozi da upravo Voždove kapije budu Vaš novi dom. Upoznajte kompleks Voždove kapije i izaberite najbolje nekretnine na Voždovcu.

Zašto je kompleks Voždove kapije najbolji izbor za novi dom?

Lokacija

Kada je u pitanju kompleks Voždove kapije, lokacija kondominijuma je jedna od najboljih za kupovinu nekretnine. Bogat sadržaj koji nudi sam kompleks, kao i neposredna blizina važnih objekata i ustanova obezbeđuju komforan stil života. Ograđen kapijom, ovaj kvart postaje pravi simbol južne kapije grada, koja povezuje centar Beograda sa njegovim južnim opštinama!

Novogradnja

Ukoliko je Vaš izbor pouzdana novogradnja, Voždovac i kondominijum Voždove kapije odgovoriće na sve Vaše zahteve! Kompleks Voždove kapije čine novi stanovi i nekretnine u izgradnji, prilagođeni modernom stilu života. Izaberite pouzdane nekretnine na Voždovcu koje odlikuju kvalitetne instalacije, stolarija, maksimalna iskorišćenost prostora i komfor o kakvom ste sanjali.

Sigurnost

Koncept kondominijuma pruža potpunu sigurnost kvartu Voždove kapije i njegovim stanarima. Kupovinom nekretnine u kompleksu Voždove kapije birate dom ili lokal u zaštićenoj stambeno-poslovnoj zoni, sa recepcijom 24/7, pristupom pomoću kartice, video-nadzorom, privatnim parkom kao oazom mira i podzemnim garažama.

Istorija

Voždovac je dobio ime prema tituli vožda Karađorđa Petrovića, vođe Prvog srpskog ustanka 1804. godine, a nekada se nazivao Voždovo naselje. U komšiluku bogate istorije i kulturne baštine, pre 80 godina komšinica bi Vam bila hrabra Milunka Savić; pre 180 godina ovde biste sretali Vasu Čarapića, a pre 200 godina i samog vožda Karađorđa!

Voždove kapije - Životni prostor po Vašoj meri

U Voždovim kapijama, kondominijumu koji se prostire na više od 70.000 m2, svoj životni san može ostvariti više od 700 porodica, a već sada ih u ovom modernom kompleksu živi preko 400. Voždove kapije odlikuje najsavremeniji koncept stanova, prilagođen zahtevima moderne porodice. Svi stanovi koncipirani su da omoguće maksimalnu funkcionalnost, sa optimalnim odnosom kvadrature u odnosu na broj spavaćih soba. Posebna pažnja posvećena je terasama, tako da svaki stanar može uživati u jutarnjoj kafi na otvorenom.
Detaljnije

Moderne neketnine Voždovac - Šta čini kompleks Voždove kapije?

Stanovi

Izaberite najmodernije nekretnine na Voždovcu. Pronađite i Vi svoj prostor iz snova na nekom od tipskih spratova, ili na penthaus nivou, među stanovima različite orijentacije i strukture, od jednosobnih do četvorosobnih.
Saznaj više

Lokali

Lokali u okviru Voždovih kapija smešteni su u prizemlju, sa spoljne strane kompleksa. Trenutno raspoloživi lokali su savršena su prilika za investiciju. Uložite u lokal na odličnoj lokaciji, po specijalnoj ceni.
Saznaj više

Garaže

Kako bi se obezbedila apsolutna bezbednost za Vaša vozila, izgrađena je podzemna garaža, koja po planu raspolaže sa 787 parking mesta. Izaberite sigurno parking mesto.
Saznaj više

Dodatni sadržaj

Ukoliko tražite savremene nekretnine, Voždovac i kompleks Voždove kapije su pravi izbor za Vas! Stanarima je obezbeđen pristup najvećem privatnom parku u Beogradu, kao i bogat maloprodajni i uslužni sadržaj.
Saznaj više

Voždove kapije lokacija - Oaza mira

S jedne strane Voždovih kapija očekuje Vas gradska vreva, fakultetski centar, sportski i šoping centri, prostrani bulevari i gradski prevoz povezan sa svim ostalim delovima grada, škole i zdravstvene ustanove. Sa druge strane kondominijuma čeka Vas mir Avale, čuvena voždovačka Crkva Svetog cara Konstantina i carice Jelene, Bajfordova šuma i ušuškane ulice. Sve što Vam je potrebno za komforan život - nadohvat ruke!
Pogledajte lokaciju

Prodaja stanova Voždove kapije - Siguran izbor za novi dom

Izbor stana je važan i veliki trenutak u Vašem životu. Kako bismo Vam u tome pomogli, naši konsultanti su Vam na raspolaganju tokom svih koraka kupoprodajnog procesa. Ukoliko Vas interesuju izgled i cena stanova Voždove kapije, kao i bilo koji korak kupovine, ne oklevajte da nas kontaktirate ili posetite naše prodajne kancelarije. Zakoračite u budućnost zadovoljni i sigurni!
Kontaktirajte nas
Novosti

Porez na imovinu - kako se računa i do koje vrednosti se ne plaća?

Sklapanjem kupoprodajnog ugovora postajete poreski obveznik, a porez na imovinu je samo još jedan od poreza za izmirenje. Ukoliko se pitate koliko se plaća porez na imovinu ili ko plaća porez na imovinu? Videćete u nastavku teksta, međutim u nekim situacijama može nakon kupovine nekretnine i da izos...
Više

Kupovina stana u izgradnji i njene prednosti

Kupovina stana u izgradnji predstavlja kupovinu stana koji je u procesu izgradnje i nije uknjižen, te je cena znatno povoljnija. Dok je nekada predstavljala rizičnu opciju, danas je sve češći izbor ljudi zbog brojnih pogodnosti koje ona pruža, a kada je u pitanju kupovina stana u izgradnji Beograd p...
Više

Kućni red u zgradi - koja su pravila na snazi?

Kućni red predstavlja skup pravila ponašanja i obaveza stanara u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama.Kućni red ima za cilj stvaranje nesmetanog stanovanja i ispravnog korišćenja stambenog i stambeno-poslovnog prostora u zgradi, kao i drugih posebnih delova ovih objekata i zajedničkih delova obje...
Više