011 635 12 00 | prodaja@vozdovekapije.rs instagramfacebook

Prodaja stanova Voždovac - Vreme je za novi dom

Prodaja stanova Voždovac - odaberite moderne stanove na najboljoj lokaciji u gradu. Moderan kompleks Voždove kapije nudi idealan životni prostor za svaku savremenu porodicu i za svakog pojedinca. Upoznajte se sa stanovima iz naše ponude i pronađite i Vi svoj prostor iz snova.

Stanovi Voždove kapije - Interaktivna mapa

Ulica Vojvode Stepe Ulica Otokara Keršovanija Ulica Generala Rašića Ulica Bilećka Faza IV Faza I Faza II Faza III Faza III
INTERAKTIVNA MAPA
Izaberite zgradu
Iskoristite našu interaktivnu mapu i upoznajte se sa ponudom stanova. Klikom na fazu u okviru koje su trenutno dostupni stanovi možete izabrati tip stana koji želite i kvadraturu, a potom se detaljnije upoznati i sa osnovom stana i njegovim prostorijama.

Moderni stanovi Voždovac - Nova vizija doma

Najviši standardi
gradnje

Kvart Voždove kapije zadovoljava najviše standarde gradnje, što doprinosi njegovom dugoročnom kvalitetu. Uz izbor prirodnih materijala, najsavremeniju tehnologiju gradnje i poštovanje najviših standarda energetske efikasnosti – stanovi kompleksa Voždove kapije su po svim svojim karakteristikama idealan životni prostor.

Maksimalna funkcionalnost prostora

Stanovi na Voždovcu koji su deo kompleksa Voždove kapije su maksimalno funkcionalni. Odlikuje ih optimalni odnos kvadrature i broja spavaćih soba. Posebna pažnja posvećena je terasama, kako bi svaki stanar uživao u predivnom pogledu, dok ispija svoju prvu jutarnju kafu.

Komfor o kome
ste maštali

Ukoliko su Vaša želja moderni i komforni stanovi, Voždovac i kondominijum Voždove kapije su siguran izbor. Kuhinje, kupatila i toaleti izrađeni su od granitne keramike visokog kvaliteta, klimatizacija je obezbeđena u svim dnevnim i pojedinim spavaćim sobama, a svaki objekat je priključen na daljinski sistem grejanja.

Stanovi u izgradnji - Investicija u budućnost

Prodaja stanova na Voždovcu, u okviru kompleksa Voždove kapije, podrazumeva prodaju potpuno novih stanova, kao i onih koji su još uvek u izgradnji. Dolaskom u naše prodajne kancelarije ili pozivom možete se raspitati koji su to stanovi u izgradnji dostupni i investirati novac u komfor za budućnost.

Voždove kapije - slobodni stanovi na prodaju

Kada je u pitanju kraj na odličnoj lokaciji kao što je Voždovac, stanovi se neretko rasprodaju velikom brzinom. Pogledajte koje faze su Vam i dalje dostupne i izaberite svoj novi dom.

Voždove kapije Faza 4

U sklopu Faze 4 dostupni su Vam jednosobni, dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi, kao i penthaus-i. Prodaja Faze 4 je uveliko u toku - izaberite svoj idealan životni prostor.
Pogledaj stanove

Prodaja stanova Vojvode stepe - dom u srcu Voždovca

Stanovi Voždove kapije predstavljaju najbolji izbor za sigurnu budućnost i novi dom. Izaberite stan po svojoj meri, a potom posetite našu prodajnu kancelariju gde možete dobiti profesionalno savetovanje arhitekata. Kontaktirajte nas za sva pitanja u vezi stanova i procesa kupovine. Vreme je za novi dom!
Kontaktirajte nas