011 635 12 00 | prodaja@vozdovekapije.rs instagramfacebook
Početna / Saveti o kupovini

Saveti o kupovini

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji CBS International, koja je deo CBRE Affiliate Network grupacije, vodeće međunarodne konsultantske kuće za nekretnine, koja posluje u preko 60 zemalja širom sveta.

CBS International, već 5 godina vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji po ostvarenim prihodima i tržišnom učešću, prati Vas na putu pretvaranja nekretnine u Vaš dom.

Svesni da je kupovina stana jedna od najvažnijih životnih odluka, kompanija CBS International svom poslu pristupa odgovorno, stručno i profesionalno, nudeći Vam svoje veliko konsultantsko iskustvo i podršku u svim fazama kupoprodajnog procesa: od prezentacije stanova i stručnog saveta pri odabiru najboljeg strukturnog rešenja za Vas, administrativne i pravne podrške, sve do konačnog odabira Vašeg doma i primopredaje ključeva.

Posetite našu prodajnu kancelariju gde možete dobiti profesionalno savetovanje arhitekata, kako biste svoj životni prostor prilagodili svojim potrebama. Zakoračite u budućnost zadovoljni i sigurni!

Ekskluzivni zastupnik prodaje CBS International: 011 635 12 00 / 062 30 30 02