011 635 12 00 | prodaja@vozdovekapije.rs instagramfacebook
Početna / Novosti / Voždove kapije podržale novu TV seriju Dragana Bjelogrlića

Novosti

21.07.2017.

Voždove kapije podržale novu TV seriju Dragana Bjelogrlića

Senke nad Balkanom od jeseni na malim ekranima

Serija Senke na Balkanom autora Dragana Bjelogrlića počeće sa emitovanje 21. oktobra na RTS-u, a pilot epizoda biće premijerno prikazana na Filmskom festival u Sarajevu.

Radnja ove dramske kriminalističke serije odigrava se 1928. godine u Beogradu, kao prestonici Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca. Serija prati iskusnog policijskog inspektora Andru Tanasijevića Taneta, kojeg igra Dragan Bjelogrlić i njegovog novog kolegu, mladog insprektora Stanka Pletikosića koga tumači Andrija Kuzmanović.

Kreativni direktor ovog projekta, Dragan Bjelogrlić, okupio je izuzetno kvalitetnu grupu autora među kojima se nalaze i glumci Gordan Kičić, Nenad Jezdić, Dragan Petrović, Tamara Krcunović, Branimir Brstina, Slobodan Boda Ninković itd. Ozbiljnost ove međunarodne koprodukcije leži i u ulaganju u svaki scenografski element pa je tako za potrebe snimanja ove TV serije izgrađen novi filmski grad u Barandi.

Izraelski investitor projekta “Voždove Kapije” kompanija Shikun & Binui Group prepoznao je značaj ovakvog umetničkog projekta i podržao izgradnju filmskog grada. Stambeno poslovni kompleks “Voždove Kapije” ukupne površine 70.000 kvadratnih metara, biće prvi kondominijum izgrađen na Voždovcu i svojim budućim stanarima ponudiće kvalitet, sigurnost i udobnost.

Plan investitora jeste da se sa novim projektom, na jednoj od najvećih opština u Beogradu oživi stari šarm Voždovca i promoviše naš grad kao grad u kojem su se okupljale i svetske legende i najbolje vojskovođe,