011 635 12 00 | prodaja@vozdovekapije.rs instagramfacebook
Vreme je za novi dom
Voždove kapije su prvi kondominijum na Voždovcu, istorijskom delu Beograda. I sam ograđen kapijom, ovaj kvart postaje pravi simbol južne kapije grada, koja povezuje centar Beograda sa njegovim južnim opštinama!
Lokacija
U komšiluku bogate istorije i kulturne baštine, pre 80 godina komšinica bi vam bila hrabra Milunka Savić; pre 180 godina ovde biste sretali Vasu Čarapića, a pre 200 godina i samog vožda Karađorđa!
Istorija
Voždovac je dobio ime prema tituli vožda Karađorđa Petrovića, vođe Prvog srpskog ustanka 1804. godine. Kao naselje u kojem je pokrenut ustanak, nekada se nazivao Voždovo naselje.
Sigurnost
Koncept kondominijuma pruža potpunu sigurnost kvartu Voždove kapije i njegovim stanarima – zaštićena stambeno-poslovna zona, sa recepcijom 24/7, pristupom pomoću kartice, video-nadzorom, privatnim parkom kao oazom mira, podzemnim garažama.
Oaza mira
S jedne strane Voždovih kapija očekuje Vas gradska vreva, fakultetski centar, sportski i šoping centri, prostrani bulevari i gradski prevoz povezan sa svim ostalim delovima grada, škole i zdravstvene ustanove, a sa druge strane mir Avale, čuvena voždovačka Crkva Svetog cara Konstantina i carice Jelene, Bajfordova šuma i ušuškane ulice.
Lokacija
Životni prostor po vašoj meri
U Voždovim kapijama svoj životni san može ostvariti više od 700 porodica. Pronađite i Vi svoj prostor iz snova na nekom od tipskih spratova, ili na penthaus nivou, među stanovima različite orijentacije i strukture, od jednosobnih do četvorosobnih.
Stanovi
Tehnička opremljenost
Svi stanovi koncipirani su da omoguće maksimalnu funkcionalnost, sa optimalnim odnosom kvadrature u odnosu na broj spavaćih soba. Posebna pažnja posvećena je terasama, tako da svaki stanar može uživati u jutarnjoj kafi na otvorenom.
Detaljnije
Vreme je za novi dom
Izbor stana je važan i veliki trenutak u Vašem životu. Kako bismo Vam u tome pomogli, naši konsultanti su Vam na raspolaganju tokom svih koraka kupoprodajnog procesa. Zakoračite u budućnost zadovoljni i sigurni! Posetite našu prodajnu kancelariju gde možete dobiti profesionalno savetovanje arhitekata, kako biste svoj životni prostor prilagodili svojim potrebama.
Kontaktirajte nas
Novosti

Voždove kapije uvek otvorene za Deda Mraza, poklone i dečije osmehe

Lepa tradicija je nastavljena – Deda Mraz je i ove godine došao u prvi i jedini kondominijum na Voždovcu, kako bi darivao najmlađe stanare. Druženje i zagrljaji su izostali, usled prevencije širenja virusa korona, ali je smeha i dobrog raspoloženja, prilikom preuzimanja poklona, bilo napretek. Z...
Više

Potpisali smo ugovor za kupovinu našeg prvog stana – osećaj je odličan

Kada smo prošle godine ušli u naš četvrti iznajmljeni stan, doneli smo odluku da nam je to poslednja podstanarska selidba. Moj suprug i ja zabavljamo se od naših studentskih dana i od tada smo menjali stanove na svake dve godine. Kao podstanari obišli smo skoro ceo Beograd, od Novog Beograda, preko ...
Više

Evo zbog čega su kondominijumi toliko popularni u svetu

Sigurno ste poslednjih godina dok ste čitali vesti iz sveta nekretnina čuli mnogo puta reč kondominijum. Da li znate šta ona znači? Kondominijum, ili skraćeno kondo, naziv je za stambenu zgradu u kojoj su stanovi lično vlasništvo pojedinaca, dok se o zajedničkim prostorima, kao što su park, dvoriš...
Više