011 635 12 00 | prodaja@vozdovekapije.rs instagramfacebook
Vreme je za novi dom
Voždove kapije su prvi kondominijum na Voždovcu, istorijskom delu Beograda. I sam ograđen kapijom, ovaj kvart postaje pravi simbol južne kapije grada, koja povezuje centar Beograda sa njegovim južnim opštinama!
Lokacija
U komšiluku bogate istorije i kulturne baštine, pre 80 godina komšinica bi vam bila hrabra Milunka Savić; pre 180 godina ovde biste sretali Vasu Čarapića, a pre 200 godina i samog vožda Karađorđa!
Istorija
Voždovac je dobio ime prema tituli vožda Karađorđa Petrovića, vođe Prvog srpskog ustanka 1804. godine. Kao naselje u kojem je pokrenut ustanak, nekada se nazivao Voždovo naselje.
Sigurnost
Koncept kondominijuma pruža potpunu sigurnost kvartu Voždove kapije i njegovim stanarima – zaštićena stambeno-poslovna zona, sa recepcijom 24/7, pristupom pomoću kartice, video-nadzorom, privatnim parkom kao oazom mira, podzemnim garažama.
Oaza mira
S jedne strane Voždovih kapija očekuje Vas gradska vreva, fakultetski centar, sportski i šoping centri, prostrani bulevari i gradski prevoz povezan sa svim ostalim delovima grada, škole i zdravstvene ustanove, a sa druge strane mir Avale, čuvena voždovačka Crkva Svetog cara Konstantina i carice Jelene, Bajfordova šuma i ušuškane ulice.
Lokacija
Životni prostor po vašoj meri
U Voždovim kapijama ima prostora za ostvarenje životnih snova za više od 700 porodica. Na jednom od tipskih spratova ili možda penthouse nivou, među stanovima različitih struktura i orijentacije – pronađite svoj idealan prostor, sa mogućnošću izbora od jednosobnih do četvorosobnih stanova.
Stanovi
Tehnička opremljenost
Svi stanovi koncipirani su da omoguće maksimalnu funkcionalnost, sa optimalnim odnosom kvadrature u odnosu na broj spavaćih soba. Posebna pažnja posvećena je terasama, tako da svaki stanar može uživati u jutarnjoj kafi na otvorenom.
Detaljnije
Vreme je za novi dom
Izbor stana je važan i veliki trenutak u Vašem životu. Kako bismo Vam u tome pomogli, naši konsultanti su Vam na raspolaganju tokom svih koraka kupoprodajnog procesa. Zakoračite u budućnost zadovoljni i sigurni! Posetite našu prodajnu kancelariju gde možete dobiti profesionalno savetovanje arhitekata, kako biste svoj životni prostor prilagodili svojim potrebama.
Kontaktirajte nas
Novosti

Prednosti života na Voždovcu: Budite deo jedinstvenog kondominijuma “Voždove kapije”

Svaka metropola, pa tako i Beograd, ima brojna naselja, ulice i parkove koje često njegovi stanovnici ne stignu sve da posete, upoznaju, dožive i zavole. Ukoliko živite u jednom delu grada, recimo Zvezdari, put će vas retko navesti na Voždovac, osim ukoliko baš tu ne živi vaš najbolji prijatelj ili ...
Više

Nije tenis, a nije ni squash

Predstavljamo vam padel, najbrže rastući sport na svetu Padel je sport koji je mešavina tenisa i squash tenisa, koji se igra na terenu 10 metara širine i 20 metara dužine, a svaki teren ograđen je providnim zidom, koji čini ovu igru posebno zanimljivom. Kada je Enrique Corcuera napravio prvi teren...
Više

Voždove kapije podržale novu TV seriju Dragana Bjelogrlića

Senke nad Balkanom od jeseni na malim ekranima Serija Senke na Balkanom autora Dragana Bjelogrlića počeće sa emitovanje 21. oktobra na RTS-u, a pilot epizoda biće premijerno prikazana na Filmskom festival u Sarajevu. Radnja ove dramske kriminalističke serije odigrava se 1928. godine u Beogradu, ka...
Više